Loading

 

 
 

Vivium De Stichtse Hof, Laren

 
 
 
  
 

Wonen en zorg op maat

 

Een verpleeghuis met veel sfeer en veiligheid voor de bewoners, huiselijk en kleinschalig. Voor de 184 bewoners zijn er één- en tweepersoonskamers. De kleuren zijn warm en sprekend. Aan De Stichtse Hof is ook het Dagcentrum De Larikshof /De Leilinde verbonden, met maximaal 43 plaatsen.

 

 

 
 
nfhfc  

 

 
 

Dagcentrum De Larikshof / Leilinde

 

De dagbehandeling is voor ouderen met psychogeriatrische problemen (geheugen-problematiek). Met de dagbehandeling proberen we de situatie van de bezoeker te verbeteren of te ondersteunen, waardoor zelfstandig functioneren zo goed mogelijk door kan blijven gaan. 

 

 
 
 
nfhfc  

 

In een gestructureerde omgeving, zoals de psychogeriatrische dagbehandeling, kunnen gunstige omstandigheden gecreëerd worden die deelname bevorderen.

 
 

De Larikshof

 
De Larikshof richt zich op deelnemers met matige geheugenproblematiek, waarbij doelgerichte reactivering en behandeling mogelijk is door activeren, begeleiden en stimuleren. De bezoekfrequentie is gemiddeld 2 x per week.
 

De Leilinde

 

De Leilinde richt zich op deelnemers met een meer gevorderde geheugenproblematiek, waar activering vooral gericht is op welzijn en acceptatie. Vaak heeft de mantelzorger behoefte aan verlichting van de zorgtaak. De bezoekfrequentie is gemiddeld 3 x per week.

 

Voor locatie map klik rechts op het logo van de Vivium Zorggroep


 


 

Werken in de zorg

Bent U geinteresseerd in werken in deze organisatie, ga dan naar onze vacaturepagina  en zoek naar de functie die bij U past.