Loading

 
 

Verzorg- en verpleeghuis Theodotion    

 
 
 

 

 

Amaris Theodotion is een centrum voor wonen, zorg en behandeling, vlakbij het gezellige centrum van het dorp Laren, midden in het Gooi in een rustige bosrijke omgeving. Wij bieden u een prachtige woonomgeving, met de mogelijkheid tot verzorging, verpleging, begeleiding, medische en paramedische behandeling en revalidatie. Daarnaast bieden we een uiteenlopend aantal services en diensten, ook als u thuis woont.

 

Theodotion richt zich zowel op cliënten die langdurige zorg en verpleging behoeven als op cliënten die revalidatie/reactivering nodig hebben. Op de afdeling dagactiviteit wordt multidisciplinaire behandeling en zorg gedurende de dag geboden ter voorkoming of uitstel van verpleeghuisopname.

 

Daarnaast heeft Amaris Theodotion een verzorgingshuis. Ook staat op ons terrein een wooncomplex met 26 luxe huurappartementen. Amaris Theodotion biedt ook extramurale zorg in de thuissituatie. Het gaat hier zowel om verpleging en verzorging als om ergotherapie en fysiotherapie.
 

Amaris Thuis

Amaris levert Thuiszorg aan huis vanuit de lokale Amaris zorginstellingen in de regio Gooi,Vechtstreek en Eemland.Voor meer informatie over de Thuiszorg van deze locatie KLIK HIER

 Locaties

  • Laren (NH)
    Werkdroger 1
    1251 CM Laren (NH)

 

Werken in de zorg

Bent U geinteresseerd in werken in deze organisatie, ga dan naar onze vacaturepagina  en zoek naar de functie die bij U past.